Aktuelt

 
Følg oss på facebook og twitter
 • Ny kommunikasjonsrådgiver i Havnevik

  04.  mars  2015 

  Det gleder oss å kunne ønske Ingvill Uhlen Liseth velkommen som rådgiver i Havnevik. Hennes utdanningsbakgrunn består av en bachelorgrad i PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Etter studiene kastet Ingvill seg ut i konsulentbransjen, og har jobbet som kommunikasjonsrådgiver i det bergensbaserte kommunikasjonsbyrået NOR PR siden juni 2011. 

  I NOR PR har hun i hovedsak jobbet med PR, medierådgivning, tekstarbeid og kommunikasjonsstrategier. Ingvill har en variert erfaring da hun har jobbet tett på ulike bransjer, blant annet olje og gass, maritim næring og kultursektoren. 

  Etter flere år i Oslo og Bergen vender nå Ingvill tilbake til Ålesund, og ser frem til å ta fatt på nye og eksisterende prosjekter i Havnevik. Ingvill har sin første arbeidsdag 4. mai 2015.

 • Ny Seniordesigner i Havnevik

  19.  desember  2014 

  ​Det gleder oss å kunne ønske Øyvind Økland velkommen som seniordesigner i Havnevik. Øyvind er utdannet fra Westerdals og har solid erfaring gjennom mange års arbeid i reklamebransjen. Øyvind skal primært jobbe med digitale flater i Havnevik.

  Ansettelsen av Øyvind bidrar til en videre styrking av vårt forretningskonsept, særlig innen digitale produksjoner som er et av våre viktigste satsningsområder i tiden fremover. Øyvind tiltrer i stillingen 2.februar 2015.


 • Ny Kommunikasjonsrådgiver

  03.  november  2014 

  Det gleder oss å ønske May-Linn Hårvik velkommen som kommunikasjonsrådgiver hos Havnevik AS. May-Linn kommer fra stillingen som Key Account Manager hos Marine Harvest. I tillegg til bransjekunnskap innen fiskeri og havbruk, har hun også lang erfaring fra møbelbransjen, hvor hun blant annet har arbeidet hos Hødnebø og Sandvik møbler. Hun er utdannet innen språk, med blant annet mellomfag i russisk og merkantile studier fra universitetet i St. Petersburg. Med sin spennende bakgrunn vil May-Linn bidra til en styrking av Havneviks rådgivningstjenester til glede for både nye og eksisterende kunder.