13. august er det 25 år siden Kjell Holm grunnla «Stiftelsen Kjell Holm» med formål om å støtte og utvikle kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak. I løpet av disse årene har stiftelsen bidratt med mer enn 152 millioner kroner til kulturliv og frivillighet. Tirsdag inviteres alle Ålesundere til å ta del i feiringen.

Vi gratulerer!

Les mer

Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med Cflow. Valget falt på Havnevik for utvikling av systemdesign. Det gjør oss veldig stolte!

📷 Vasco Pinhol

Etter et års permisjon er Marius endelig tilbake i Havnevik. Det siste året har Marius jobbet som Chief Design Officer hos Vuu. Nå er han klar til å ta fatt på spennende prosjekter for våre kunder. Kom innom og si hei!

Polyform er en ledende fender- og bøyeprodusent med lang og stolt historie helt tilbake til 1955. De utvikler og produserer sine produkter ved fabrikken i Ålesund med mer enn 70 ansatte. Vi er glade for å jobbe tett sammen med de dyktige menneskene i Polyform og utvikler i disse dager messekonsept til årets METS Trade i Amsterdam. Stay tuned!

📷 Tony Hall

Det er fire år siden Børre forlot oss for å jobbe som markeds- og informasjonssjef for Gnist Barnehager. Gjennom årene har vi holdt tett kontakt, og vi er kjempeglade over å nå ønske han velkommen tilbake som rådgiver i Havnevik! 🎉

Det er enkle grep som skal til for å ivareta sikkerheten av redningsvesten, men likevel er det skremmende få som vet hvordan. Ni av ti eiere av oppblåsbare redningsvester vet ikke hvordan den vedlikeholdes.
Les mer

Hurra!! 🎉Ingvill er tilbake fra permisjon! Vi gleder oss til hverdager med henne igjen!

Vi er stolte av å ha fått Kristianne og Markus til Havnevik.

Les mer
Gøril har tidligere jobbet i Havnevik. Med familien bosatt i hovedstaden valgte hun å sette kursen mot Oslo. Vi er glade for at Gøril fortsatt jobber tett med oss som freelancer, og utgjør vårt eget Oslo-kontor.
Sperre Coolers har endret navn til Hydroniq Coolers. Havnevik ble i konkurranse med flere byråer valgt til å bistå selskapet med strategi, rebranding og implementering. Dette har vært et fantastisk spennende prosjekt, med flinke og fine folk - og ikke minst en prosess hvor vi har fått være med helt fra starten, akkurat slik vi liker det.