Merkevarestrategi og identitet for Frost

↑ Arbeider

Merkevarestrategi og identitet for Frost

Frost Produkter er et fremoverlent gründerselskap som tilbyr norskproduserte kvalitetsprodukter i rustfritt stål. Vi har fått gleden av å jobbe tett sammen med denne dyktige gjengen i deres oppstartsår.

Vi har bistått Frost Produkter i utviklingen av ny visuell identitet, overordnet budskapsutvikling og løpende strategisk rådgivning. Parallelt har vi definert en egen bildestil for selskapet, gjennomført fotografering og bistått med løpende drift av sosiale medier.

Allerede har produktene deres rukket å bli en salgssuksess i Norge, og de er nå i ferd med å etablere seg på det nordiske markedet. Det er inspirerende å jobbe så tett på en aktør som virkelig satser på norskproduserte kvalitetsprodukter.

frostprodukter.no

Team: Børre – rådgiver, Gry – designer. Film og foto: Werksted og Tone Molnes

<p>Foto: Werksted</p>
<p>Foto: Werksted</p>

"

Med god hjelp fra Havnevik har våre rentbrennende bålpanner fått en fantastisk introduksjon til markedet gjennom økt synlighet på sosiale medier og med sterkt og egenartet stiluttrykk. Vi lager kvalitetsprodukter som er ment å vare, og den kvaliteten har Havnevik hjulpet oss med å underbygge i all kommunikasjon.

Ole Martin Molvær Godø, Frost produkter