Hva skjer

Vi ønsker alle våre flotte kunder, samarbeidspartnere, venner og bekjente en god påske!

Et resultat av langsiktig arbeid med å skape et godt team, og stabile og gode relasjoner med kundene våre.

Les mer

Vi i Havnevik tar helsesituasjonen på alvor, og tar derfor grep for å bidra til å hindre spredning.

Les mer

Pia er tilbake fra permisjon! 🎉 Kjekt å ha henne på plass igjen. Vi gleder oss spesielt til artige samtaler i lunsjen!

Torsdag inviterte forfatterne Arnfinn Mauren og Harald Grytten til boklansering på Jacu.

Les mer

Vi gratulerer Skipsteknisk AS og Hofseth International AS med å ha blitt valgt videre til NM i vekstskaping!👏

Foto: Bård Gudim

Vi har fått være med på produksjonsprosessen til en av de mest spennende og bærekraftige bedriftene i regionen. I Hofseth BioCare sine fabrikklokaler i Misund foredles alt som ikke går til filletproduksjon til naturlige ingredienser og kosttilskudd.

Les mer

Gratulerer til Nye Ålesund Kommune som ble kåret til Årets Brand under Industrial Design Conference 2019 🎉
Vi er stolte av å ha utviklet den visuelle identiteten, med mål om å samle Haram, Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund til en ny felles kommune.
Klikk for å lese juryens begrunnelse.

Les mer

I september tok vi oss ei langhelg til Amsterdam! Her fikk vi oppleve mye av det byen har å by på av både kunst, musikk, kultur, mat og drikke👌

Her er noen glimt fra turen.

Les mer

Boligmesse 2019 blir helgen 27.–29. september avholdt i Sparebanken Møre Arena. I år er det 116 utstillere på plass, alle med ønske om å inspirere boligeiere i regionen. Vi har denne gangen jobbet sammen med Tafjord og Norhus med konsept og design. Ta en titt på deres stander, og besøk dem på årets boligmesse!

Les mer

BlueFish ble denne uken avholdt for andre gang, og fiskerinæringen samlet seg for tre innholdsrike dager. 100 utstillere var på plass, deriblant flere av våre kunder. Denne gangen jobbet vi tett sammen med Møretrygd, Viiral og Tyrholm & Farstad med konsept og design.

Takk for godt samarbeid!

Les mer

13. august er det 25 år siden Kjell Holm grunnla «Stiftelsen Kjell Holm» med formål om å støtte og utvikle kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak. I løpet av disse årene har stiftelsen bidratt med mer enn 152 millioner kroner til kulturliv og frivillighet. Tirsdag inviteres alle Ålesundere til å ta del i feiringen.

Vi gratulerer!

Les mer

For det førtiende året arrangeres Aqua Nor i Trondheim fra 20.–23. august.
Siden start har messen vært en møteplass for akvakulturnæringen verden over, og er i dag regnet som verdens største messe for akvakultur-teknologi.

I år har vi bistått Mørenot og Artec Aqua med konsept og design av deres messestand.

Les mer

Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med Cflow. Valget falt på Havnevik for utvikling av systemdesign. Det gjør oss veldig stolte!

📷 Vasco Pinhol

Etter et års permisjon er Marius endelig tilbake i Havnevik. Det siste året har Marius jobbet som Chief Design Officer hos Vuu. Nå er han klar til å ta fatt på spennende prosjekter for våre kunder. Kom innom og si hei!

Polyform er en ledende fender- og bøyeprodusent med lang og stolt historie helt tilbake til 1955. De utvikler og produserer sine produkter ved fabrikken i Ålesund med mer enn 70 ansatte. Vi er glade for å jobbe tett sammen med de dyktige menneskene i Polyform og utvikler i disse dager messekonsept til årets METS Trade i Amsterdam. Stay tuned!

📷 Tony Hall

Det er fire år siden Børre forlot oss for å jobbe som markeds- og informasjonssjef for Gnist Barnehager. Gjennom årene har vi holdt tett kontakt, og vi er kjempeglade over å nå ønske han velkommen tilbake som rådgiver i Havnevik! 🎉

Det er enkle grep som skal til for å ivareta sikkerheten av redningsvesten, men likevel er det skremmende få som vet hvordan. Ni av ti eiere av oppblåsbare redningsvester vet ikke hvordan den vedlikeholdes.

Les mer

Hurra!! 🎉Ingvill er tilbake fra permisjon! Vi gleder oss til hverdager med henne igjen!

Vi er stolte av å ha fått Kristianne og Markus til Havnevik.

Les mer
Sperre Coolers har endret navn til Hydroniq Coolers. Havnevik ble i konkurranse med flere byråer valgt til å bistå selskapet med strategi, rebranding og implementering. Dette har vært et fantastisk spennende prosjekt, med flinke og fine folk - og ikke minst en prosess hvor vi har fått være med helt fra starten, akkurat slik vi liker det.