Vil du være en del av regionens mest spennende kommunikasjonsbyrå?

← Tilbake

Vil du være en del av regionens mest spennende kommunikasjonsbyrå?

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil være med på utviklingen av Havnevik. Er du nysgjerrig på hva vi ser etter? Les mer og send oss gjerne en søknad!

Vi søker etter flinke folk som vil være med på utviklingen av Havnevik. 


Dette søker vi etter

Vi søker deg som har driv, teft og vilje - som alltid ser etter de gode løsningene, og som ønsker å bidra til å videreutvikle vårt fantastiske arbeidsmiljø.

I Havnevik får du jobbe sammen med spennende kunder, flinke designere, strukturerte prosjektledere og erfarne rådgivere - i en bransje som er i stadig bevegelse. Vi legger vår stolthet i håndverket vi gjør, og trives best når vi har akkurat litt for mye å gjøre.

Du bør ha relevant utdanning og erfaring, samt et sterkt ønske om å ville utvikle både deg selv og din egen arbeidsplass.

Er du nysgjerrig, ansvarlig og løsningsorientert vil du sannsynligvis passe godt inn her hos oss.


Om Havnevik:

Havnevik er et kommunikasjonsbyrå lokalisert i Ålesund. Vi er stolte av å tilhøre en region tuftet på entreprenørskap, grundere og innovative ildsjeler. I Havnevik leder vi våre kunder i prosessen med å skape sterke kommunikasjonsløsninger.

Vårt team på 15 personer består av strateger, innholdsprodusenter og designere. Vi er analytiske og nysgjerrige av natur, og tror at riktig anvendt kommunikasjon bidrar til å makse ut det potensialet en bedrift eller en tjeneste har. Vi er opptatt av det som skjer rundt oss, har meninger om mye og evne til å fokusere på det som betyr mest.

Vårt team drives av gode resultater - og vi trives best i relasjoner der stor takhøyde setter premissene for et gjensidig konstruktivt samarbeid.

Send oss din CV/portefølje og en tekst der du beskriver deg selv og hva du mener du kan tilføre, så hører du fra oss!


Kontaktperson for stillingene:

Anders M. Havnevik
anders@havnevik.no
90 20 30 73