Bybadet

↑ Arbeider

Bybadet

I høst vant vi anbudet fra Bybadet, og fikk dermed tilliten som strategisk samarbeidspartner; herunder ansvaret for å utvikle merkevarestrategi, identitet og websider.

Gjennom et nært samarbeid med daglig leder Lasse Hoel gjennomførte vi en workshop med mål om å utvikle en konkret og anvendelig merkevarestrategi. Denne tydeliggjør de viktigste kommunikasjonsbærerne for Bybadet og etablerer overordnede budskap til ulike målgrupper. Et spesielt fokus i strategiarbeidet er rettet til hvordan Bybadet skaper verdi for sine kunder, samt hvordan vi kan differensiere Bybadet fra andre tilbydere.

Med løftet «Badeglede i sentrum», forteller vi først det helt åpenbare; at fasilitetene er midt i byens kjerne. I tillegg forteller den hva Bybadet sitt viktigste formål og fokus skal være; å kunne tilby sine besøkende ekte badeglede.

Vi takker for tilliten, og gleder oss «vann-vittig» mye til å legge på svøm, ta rekorder i sklia og hente stilpoeng fra stupetårnet!

Badeglede i sentrum

Vår lidenskap for svømming og bading gjør badeglede til vårt fremste fokus og det vi ønsker vi å dele med alle.

Vi har god plass til både ivrige svømmere, småbarnsfamilier og alle som ønsker å kjenne på den gode følelsen vann kan gi.

Velkommen til bybadet

Bybadet er et fantastisk badeland med noe for enhver. For oss er badeopplevelsen viktigst. Bybadet har et samlet areal på Ca. 5 700 m2. Det er sju ulike bassenger med totalt ca. 1 020 m2 vannoverflate.

Her finner dere barnebasseng, bølgebasseng og aktivitetsbasseng for barn og unge.

Vi har sklier og stupetårn for de som vil leke og utfordre seg litt, og vi har velværeaktiviteter, terapibad og treningsbasseng for voksne og eldre som vil trene eller bare kose seg.

Bybadet cafe og sydentemperatur vil gjøre at du kan være her lenge. Badebutikken ligger i resepsjonen, hvor du kan kjøpe badetøy og treningsutstyr.

Vi har i tillegg etablert hashtager som #gledesspreder og #ektegledesspreder, for å gi mer liv til ordene og underbygge at hos Bybadet er det badeglede det handler om, uansett om du kommer for å mosjonere eller leke.