Vi jobber med bedrifter som ønsker å bygge sterke og varige relasjoner til sine kunder. Fra lokale startups til internasjonale konsern – sammen bygger vi designløsninger og markedsstrategier som er effektive og engasjerende.

Kompetanse

Strategi

Merkevarestrategi, markedsstrategi
Med fokuserte sprinter kommer vi til kjernen i utfordringen, og konverterer innsikt til praktiske tiltak som tar oss til målet.

Design

Merkevareidentitet, nettside, emballasje, trykksaker
Vi har et sterk designfaglig miljø som forløser håndverk og kreativitet gjennom metodikk, kunnskap og erfaring.

Historiefortelling

Tekst, foto, video, animasjon
Historiene vi omgir oss med, og måten vi forteller det på er en viktig identitetsbærer for merkevaren. Vi utvikler budskap som gir gjenklang hos målgruppene

Teknologi

Netthandel, brukergrensesnitt, digitale produkt
Med fokus på brukeren utvikler vi skalerbare tjenester som er intuitive, løser problemer og skaper verdi.

Fysiske rom

Messestand, interiør, skilting og veifinning
Vi legger til rette for en god opplevelse av merkevaren også i det fysiske rom. Vi har lang erfaring med utvikling og gjennomføring av messestands og interiørkonsept.

Markedsføring og PR

Kampanje, annonsering, presse, media, koordinering
Vi løfter budskapet ut til målgruppene gjennom smarte kanalvalg, gode designgrep og riktig eksponering.

Strukturert og stegvis tilnærming, i tett samspill med deg som kunde.

Vi driver med håndverk, ikke kunst, og forstår at jobben handler om å kombinere kreativitet med avklarte ambisjoner. Gjennom effektive sprinter finner vi innsikten vi trenger for å styre mot et felles mål. Vi går metodisk til verks i alle utviklingsfaser, og samarbeider tett med deg som kunde hele veien.

Innsikt – for målrettet merkevarebygging.

Vi digger å lære nye ting! Med genuin nysgjerrighet går vi inn i prosjekter med hodet først, og tar oss tid til å forstå din virksomhet, bransje og kommersielle utfordringer. Målet er å tilegne oss innsikten vi trenger for å skape noe nytt og egenartet som engasjerer kundene dine.

Strategisk arbeid trenger ikke å være komplisert.

Det er en dyp jungel av modeller og fagtermer når det kommer til strategisk merkevarebygging. Vi slår et slag for å holde det enkelt og effektivt.

Det er vanskelig å holde moment og sikre gjennomføring når prosessene blir seige og matrisene kompliserte. I Havnevik prøver vi å gjøre veien mellom ord og handling så kort som mulig, og gjennom enkle innsiktssprinter finner vi det vi trenger for å gå videre til neste steg.

Kreativitet som konkurransefortrinn.

I Havnevik er vi alle ivrige problemløsere som hele veien søker etter den beste vinklingen på det vi jobber med. Å balansere metodikk med kreativitet er derfor en naturlig del av alle fasene i prosessen hos oss. Vi arbeider pragmatisk, og setter gode argument øverst.
Ansatt snakker i telefonen utendørs.

En variert og aktiv kundeportefølje.

Sammen med engasjerte kunder får vi ta del i utvikling og nyskaping hver dag. Spennet et stort, fra startups til konsern, men felles for alle er at de ønsker å bevege merkevaren sin framover. Som en rådgivende part med innsikt i mange bransjer kan vi tilføre kunnskap og overblikk, og gjennom dette bidra til å dra de lange linjene mot målet.

Vi trives i relasjoner med stor takhøyde, og bygger prosessen på en felles forståelse for at de gode resultatene kommer gjennom godt lagspill.

Kontakt oss

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeid, spennende prosjekt og flinke folk som vil bli en del av vårt fagmiljø.
Thomas Thomassen
Rådgiver
908 63 032
thomas@havnevik.no
Anders Havnevik
Byråleder
90 20 30 73
anders@havnevik.no
Kristianne Havnevik
Rådgiver
959 34 555
kristianne@havnevik.no