Utviklende hverdag.

Hos oss skal det være interessant og gøy å gå på jobb. Vi er 14 dedikerte fagfolk, godt fordelt i alder og livssituasjon, som alle står på for å skape en skikkelig fin arbeidsplass. Hver dag løser vi store og små prosjekt sammen med en variert og fremoverlent kundebase.

To designere snakker sammenMary-Ellen og Guri diskuterer interiørkonsept.Rådgiver i arbeid.Siluett av ansatt som snakker i telefonen.Utendørsbilde av ansatte.Smilende ansatt på møterom.Ansatt henslengt på sofa med laptop.

Vil du bli med på laget?

Vi ser alltid etter flinke folk som vil være med på utviklingen hos oss. Har du driv og gjennomføringsevne, er interessert i både folk og fag – ja, da klaffer du godt med kulturen vi har her i Havnevik. Vi har en spennende kundeportefølje, og arbeider aktivt med å utvikle denne. Ta kontakt, så finner vi fort ut om det er en god match.

Kontakt oss

Frihet, fasthet og kjærlighet.

De tre grunnpilarene vi bygger kulturen vår på.
Hos oss får du frihet til å utforske og lære nye ting. Du kan legge opp dagene slik du vil, og har mulighet til å påvirke innholdet i stillingen din. Fasthet handler om rammene vi jobber innenfor. Vi driver med håndverk, ikke kunst, og forstår at jobben handler om å kombinere kreativitet med avklarte ambisjoner.

Sist, og viktigst av alt er kjærlighet – til folkene rundt oss og faget vi utøver. Vi tar oss tid til hverandre, og til å gjøre vårt beste i prosjektene vi er involvert i. Enten det er å gå over orddelingene en siste gang, dobbeltsjekke fargeverdiene eller legge all ære i spissformuleringen på siste slide – vi gjør det skikkelig, og vi gjør det med kjærlighet.
Interiørbilde

Fantastiske kontorlokaler.

Kanskje en hygienefaktor vil mange si, men det gjør likevel noe med oss å kunne se fjord og fjell, soloppganger og jugendarkitektur rett utenfor vinduet. Vi holder til i øverste etasje, sentralt i Ålesund, i helt nye lokaler skreddersydd til oss. Her er det god plass til samhandling, fokustid, workshops, eventer og ikke minst terrasseliv velsignet med en utsikt vi tror de fleste vil misunne oss. Velkommen hit!
To ansatte diskuterer.

Gode arbeidsuker.

Hver mandag går vi i fellesskap gjennom uka som kommer, slik at alle får med seg hva som rører seg i prosjektene vi jobber med. Vi planlegger for gode og gjennomførbare uker, uten forventninger om overtid eller at man skal takle arbeidspress som koster mer enn det smaker. Selvfølgelig blir det hektisk her også innimellom, men vi gjør det vi kan for å skape forutsigbarhet og gode planer.
Havnevik-gjengen sitter ute og nyter sola.

Flest hverdager kanskje, men mye moro også.

Vi er gode på å finne på gøye ting utenfor arbeidstid. Alt fra ukentlige løpeturer til årlige festivaler, turer innenlands og utenlands, skidager og sånn passe faste lønningspils som man aldri helt kan vite hvor de går. Vaffeljernet går varmt så ofte som mulig, og fredagsstemningen kan dukke opp når du minst venter det. Med andre ord, vi er en gjeng som setter trivsel høyt.
Utsiktsbilde mot Sukkertoppen, Ålesund.

Ålesund som arbeidssted

Ålesund er, som postkortene skal ha det til, en vakker havneby plassert midt mellom alpene og storhavet. Her får du fjell og fjord tett på, og kan rekke både byliv og topptur etter jobb om man ønsker det.

Selv om byen kanskje er liten så huser den et ambisiøst næringsliv som aktivt bidrar til å utvikle området og tilbudet her. Det gjør at vi som samarbeidspartnere alltid må være framme i skoa – det liker vi!

Kontakt oss

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeid og flinke folk som vil bli en del av vårt fagmiljø.
Thomas Thomassen
Rådgiver
908 63 032
thomas@havnevik.no
Anders Havnevik
Byråleder
90 20 30 73
anders@havnevik.no
Kristianne Havnevik
Rådgiver
959 34 555
kristianne@havnevik.no