Om oss

Vi leder våre kunder i prosessen med å skape sterke kommunikasjonsløsninger.

Vårt team på 16 personer består av strateger, innholdsprodusenter og designere. Vi er analytiske og nysgjerrige av natur, og tror at riktig anvendt kommunikasjon bidrar til å makse ut det potensialet en bedrift eller en tjeneste har. Vi er opptatt av det som skjer rundt oss, har meninger om mye og evne til å fokusere på det som betyr mest. Vi spør gjerne om råd på veien, og henter inn kompetanse der det bidrar.

Vårt team drives av gode resultater - og vi trives best i relasjoner der stor takhøyde og kjennskap setter premissene for et gjensidig konstruktivt samarbeid.

Stolt historie

Vi har aner tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Den gang som bokhandel, videre til trykkeri, og i dag et fullservice kommunikasjonsbyrå. Vår historie har lært oss verdien av å utøve et solid håndverk - en verdi som fortsatt ligger til grunn for det vi leverer.

Vi jobber med:

Kommunikasjons- og merkevarestrategier, innholdsproduksjon, visuelle identiteter, nettsider, systemdesign, app-design, digital markedsføring, film, messestander, foto, bildebehandling, trykksaker, bokdesign.

Forretningsområder:

Merkevare

Samle inn, prioritere, kanalisere og verdiladde informasjon. Definere målsettinger og utvikle kommunikasjons- og merkevarestrategier.

Innhold

Med innsikt i etablerte strategier utvikler vi innhold til og for brukeren.

Design

Vi utvikler visuelle uttrykk som fremmer budskap gjennom form, innhold og funksjon.

Markedsføring

Vi lar budskapet møte sin bruker, og jobber tett sammen med flinke leverandører ved behov.