Kunnskap og kapasitet


Vi jobber med strategi, konseptutvikling, design og innhold, og samarbeider tett med fremtidsrettede miljøer for å kunne levere så bredt som mulig. Kort fortalt hjelper vi våre kunder å lykkes med sin kommunikasjon.

Solid håndverk


Sterk kommunikasjon, stolt historie — et uttrykk for vår ambisjon og arv. Vi har aner tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Den gang som bokhandel, videre til trykkeri og i dag et kommunikasjonsbyrå. Vi har en historie vi er veldig stolte av. Den har gitt oss verdien av solid håndverk, som fortsatt er grunnlaget for tjenestene vi leverer.

Nettsider

En nettside er et verktøy for å hjelpe dine kunder å løse en oppgave. Vi starter alltid med å finne hensikten og å definere mål, slik vi har et godt grunnlag for løsningen vi skal utvikle. Ved å bruke denne tilnærmingen får dine kunder en god brukeropplevelse, samtidig som vi når dine kommersielle mål.

Systemdesign/app

Mange har behov for skreddersøm av interne systemer eller apper som skal dekke spesielle behov. Det viktigste for oss er å lage brukervennlige applikasjoner, som forenkler hverdagen og gir merverdi til brukerne av slike løsninger. 

Sosiale medier

Sosiale medier gir et hav av muligheter. I en verden hvor algoritmene blir oppdatert nærmest flere ganger i uken, er det viktig å holde tunga beint i munnen. Vi hjelper deg å utvikle en strategi, og avdekker din bedrifts behov knyttet til publisering og annonsering. Noe av det viktigste vi gjør er å finne ut hvilken plattform målgruppen din er på, og spisser innholdet mot de. 

Grafisk profil

I Havnevik har vi lang erfaring med å skape, forvalte og videreutvikle sterke grafiske profiler. Vi utvikler komplette profilprogram (logo, typografi, fargepalett, fotostil, tone of voice, maldokument og retningslinjer for bruk av disse) — i sum skaper dette styrke og essens til din merkevare.

Trykksaker

I en digital verden er vi fremdeles svake for det håndfaste, og lukten av en fersk trykksak. Vi dokumenterer gjerne et jubileum i en skatt av en bok, eller lager visittkort, brevark og annonser i tradisjonelle medier.

Eksponering

Vi utvikler stander i alle størrelser, for ulike kunder og messer i hele verden. Noen ganger handler det om å synliggjøre et arrangement på rett sted til rett tid, andre ganger å gjøre varemerken synlig i trafikken med en helhetlig bildekor. Vi jobber også med kontor, hvor vi gjør alt fra innredning og skiltprogram til foliering.

Ring eller stikk innom, vi vil mer enn gjerne diskutere sterke kommunikasjonsløsninger med deg.


Kontakt oss